Akashic Records Readings

Déjà vu er en reise gjennom dimensjoner.

Alle opplevelser sjelen din har vært gjennom - i dette og tidligere liv - er knyttet til det sjelen følte da den hadde den opplevelsen.

Når du får et déjà vu-øyeblikk, husker sjelen din en følelse den allerede har opplevd en gang tidligere. Det er derfor du vagt kan kjenne igjen disse øyeblikkene.

En-til-En Readinger med Maria Nathalie

The Akashic Records aktiverer en gjenoppretting av din dypeste sannhet og virkelighet med din sjels bevissthet, hvor du helt uten å bli dømt og kritisert kan være den du virkelig er, den ekte autentiske deg og minne deg på at det er akkurat denne personen du er.

Din sjels Arkiv (The Akashic Records) kan gi deg de svar på spørsmål du har gått og tenkt på og trenger for å ta nye avgjørelser.

Arkivet gir deg et kjærlig velbehag, healing og den ro du trenger for å ta stegene videre i livet ditt. Steg som er i tråd med din sjels formål og det livet du vil elske og er ment å leve.

Lengde pr avtale: ca 45-60 min

Pris: kr 1818,-

Hvordan booke readinger med Maria Nathalie:

1. Meld deg på nyhetsbrev & Følg meg på sosiale medier

Alle ledige timer til readinger vil fremover kun annonseres via stories på min businessprofil på Instagram & Facebook. I enkelte tilfeller kan ledige timer bli annonsert via nyhetsbrev. 

Nyhetsbrev

2. Følg med på invitasjoner til å booke readinger

I stories (og ev. nyhetsbrev) vil du få oppdaterte tider for når du kan booke din Akashic Records Reading med Maria Nathalie.

 

Instagram @marianathaliethomas_1111

3. Vær rask!

Anbefaler deg å booke raskt. Det er begrenset med antall ledige timer for Akashic Records readinger. De ledige timene vil som oftest finne sted innen kort tid (kvelden før eller i noen tilfeller kun få timer) etter at de annonseres. 

Trykk deg inn på Kalender & Booking når ledige timer annonseres.

Kalender & Booking

Hva kan du forvente?

Readingene vil alltid være styrt av det som er ment å komme til deg som mottar readingen. Jeg starter alltid med en kort meditasjon før jeg åpner Arkivet og kanaliserer svar på de spørsmål du har stilt.

Tema som er vanlig er relasjoner, store avgjørelser, negative handlingsmønstre og blokkeringer, økonomi, karriere, kreativitet, helse m.m. 

Fokuset

The Akashic Records er en uendelig kilde med informasjon om dine tidligere liv, livet du lever nå og fremtidige muligheter. Ordet "muligheter" er viktig her, fordi ingenting er skrevet i stein. Når vi avdekker blokkeringer og traumer fra fortiden eller tidligere liv, vil The Masters, Teachers and Loved Ones alltid komme med en teknikk, løsning eller ritualer som du kan ta i bruk for å gi slipp og ny flyt og god energi i livet. 

Utbyttet

Det å gå inn i The Akashic Records (Arkivet) gir en energetisk overføring på det dypeste nivået av bevissthet som er både energiløftende, inspirerende og healende. Arkivet aktiverer en gjenoppretting med den helt autentiske, ekte deg og en bevissthet med din sjel hvor du kan tillate deg å være fullt og helt i din autentisitet. 

Hvordan Maria Nathalie kanaliserer

Jeg åpner Arkivet med en bønn om å få svar fra gode energier, The Masters, Teachers and Loved Ones og fra andre fra den høyere dimensjonen du som klient vil trenge og for å få de svarene du trenger i livet. Det kosmiske teamet - dine Masters; Teachers og Loved Ones og andre som ber om å komme frem, vil gi deg de svarene du trenger, og dette blir kanalisert til deg via meg, Maria Nathalie. 

Meld deg på nyhetsbrev

Akashic Records readinger + andre tips og gode råd fra Maria Nathalie

Ved å melde deg på nyhetsbrevet samtykker du til å motta gode og relevante tips, råd fra Maria Nathalie fremover. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene.