BLI MED I DEN LUKKEDE FB-GRUPPEN: "Hypnose og Meditasjon med Maria" Webinarer, måneseremonier, felles meditasjoner og hypnoser, readinger og mye mer!
Hjem Kontakt meg Artikler Booking samtale! Logg inn

Litt om Chakraer - og tips til hvordan du kan åpne blokkeringer og ubalanse i chakraene

Chakraer er er energisentre i kroppen som følger ryggmargen fra toppen av hodet helt ned til halebenet. Hvert chakra forbindes til en bestemt energifunksjon.

Du har 7 chakraer/energisentre i kroppen  (eller, egentlig 8 - jeg skal forklare nærmere i et eget innlegg):

Root chakra: muladhara - RØD

Sacral chakra: svadhistana - ORANGE

Solar Plexus chakra: manipura - GUL

Heart chakra: anahata - GRØNN

Throat chakra: visuddha - BLÅ

Third eye chakra: ajna - INDIGO

Crown chakra: sahasrara - FIOLETT

 

Vi alle opplever ubalanse i chakraene fra tid til annen. Jeg skal forklare litt nærmere hva de ulike chakraene er og tips til hvordan du kan balansere chakraene når du merker at du er i ubalanse.

Jeg deler også med deg en Chakra Clearing Mantra chanting som jeg har lært av en av mine mentorer. Det anbefales å sette av ca 10 minutter hver dag til å rense chakraene slik at du forebygger ubalanse. Mantraet som du kan...

Les videre...

What Goes Around, Comes Around?

spirituelt Jan 15, 2021

Vi vil alle finne god flyt og oppleve den FLOWèn vi hører om i ulike sammenhenger. Karma har en rolle her. Her kan du lese om og kanskje kjenne litt på om du har fått noen "karmatiske" beskjeder den siste tiden. Er du på rett kurs frem mot et liv med god flow?

Vi forbinder gjerne begrepet Karma med "What goes around, comes around", men det er faktisk ikke korrekt betydning.

Karma er Universets måte å kommunisere med deg slik at du følger din Dharma.

Dharma - kanskje har du hørt dette begrepet før, også? Dharma er Livsoppgaven vår. Det kan være at du finner andre betydninger av ordet, men innen Ayurveda betyr Dharma livsoppgaven vår - veien det er ment du skal følge her i livet.

Livsoppgaven kan f eks være at du skal være en god forelder til et bestemt barn, bli en god rollemodell og inspirator for andre, starte en virksomhet som får betydning for andre mennesker eller...

Les videre...

Kunsten å manifestere / The Art of Manifesting

manifestering spirituelt Jan 05, 2021

Manifestering er å kjenne med hele deg den opplevelsen av følelsen du ønsker å tiltrekke deg, og leve og virkelig ha tro på og tillit til at det du ønsker deg vil komme til oppfyllelse. 

Du kan manifestere alt du ønsker deg. Alt du ønsker deg er her allerede, det venter bare på at du gir slipp på motstand, rydder vekk blokkeringer, og manifesterer det du ønsker deg riktig inn i livet ditt.

Kanskje ønsker du deg en ny jobb, en ny bolig, en kjæreste, barn, økonomisk frihet, reiser, føle deg bra - det er ikke en ting du ikke kan manifestere inn i livet ditt så lenge du har troen på at det vil kunne komme til oppfyllelse.

Det er viktig å være åpen for alt som kan skje. Når du manifesterer, sørg for å være åpen for at universet kan ha enda større planer for deg.

Når du gir din tillit til universet, kan det...

Les videre...

Kjærlighet som religion & Månens healende egenskaper

healing måneenergi Jan 04, 2021

"Bare Gud kan heale", var det en som skrev i en kommentar på FB-siden til Medical Medium der han delte et innlegg om fullmånen og dens healende egenskaper.

Ja, jeg er helt enig. Bare Gud kan heale. 

Jeg delte dette i en tekst på Instagram for et par dager siden:

Jeg var litt spent før jeg skulle poste innlegget, for det å dele et litt annerledes syn på tro og religion kan være å utsette seg selv for litt "støy" :) Men jeg har min overbevisning, og det synet står jeg veldig stødig i. I skrivende stund har jeg til nå kun fått positive tilbakemeldinger på innlegget jeg delte.

Jeg representerer ingen religion. Jeg kan kjenne meg igjen de fleste religioner, og det jeg ser går igjen i de ulike religionene er omtanke og kjærlighet. Hvordan ulike...

Les videre...

Hvordan manifestere drømmelivet?

manifestering spirituelt Dec 17, 2020

Det er flere ting som spiller inn når det kommer til det å manifestere drømmelivet, men regel nr 1 er å leve deg inn i den energien/følelsen du vil manifestere. Leve som om det du ønsker deg allerede har kommet til oppfyllelse. 

Manifestering skjer på energinivå, og du har sikkert hørt det før: Likt tiltrekker likt. 

Vi er alle energi. Lever du et "high vibe" liv, tiltrekker du deg "high vibe" energi inn i livet ditt. Energien din sender alltid en beskjed til universet. Vi manifesterer hele tiden, enten vi vil det eller ei. Da gjelder det å passe på slik at du manifesterer det du ønsker deg, ikke det du ikke ønsker deg.

Når du starter å leve deg inn i det livet du drømmer om, leve som om det du ønsker deg allerede har kommet til oppfyllelse, vil du se at ting begynner å skje.

Men hvordan kan jeg leve et liv jeg ønsker meg når jeg ikke har...

Les videre...

Healing og tilgivelse med Ho'oponopono

healing Dec 01, 2020
 

"Det er ikke få forløsende og takknemlige tårer som har rent nedover kinnene mine under en sånn meditasjon".

Ho'oponopono er en gammel transformerende og healende rituale med opprinnelse fra Hawaii. 

Med Ho'oponopono bruker vi et enkelt mantra bestående av fire korte setninger:

Unnskyld

Tilgi meg

Tusen takk

Jeg elsker deg

Ho'oponopono brukes for å gi slipp på vonde opplevelser, tanker og følelser fra fortiden - det som gjør at du hindres i å leve det livet du drømmer om. Ved å bruke denne teknikken vil du kunne fjerne negative tanker, tvil og frykt ved å bytte ut med tanker og følelser av tillit, tro og kjærlighet. 

Ho'oponopono renser tankene dine. Du renser deg for det negative fra fortiden, gir slipp på det som holder deg nede, det som gjør at du ikke kommer deg videre i livet - som igjen gjør at du ikke lever det livet du drømmer om å...

Les videre...

Healing og spirituell veiledning fra trærne

healing spirituelt Nov 18, 2020

Åpne hjertet ditt og motta healing fra treet og vær villig til å gi slipp på alt det som ikke lenger er til det beste for deg.  

Denne artikkelen handler om trærnes spirituelle og healende egenskaper. Hvordan du kan løfte deg selv og din vibrasjonsfrekvens slik at du vil tiltrekke deg mer av det du ønsker deg her i livet.

Selv har jeg fått veldig god hjelp og lært mye ved å være i kontakt med trærne og naturen ellers. 

Jeg tror ikke jeg ville vært her jeg er i dag uten å ha tatt naturen til meg så dypt som det jeg har gjort. Jeg vil nok si at det har vært helt avgjørende.  

"Coherent" - Dette vakre maleriet er det en skjønn og veldig god venninne av meg, Kristin Lorentsen, som har malt. Jeg synes det passer veldig godt til dette innlegget.

Da hun malte bildet, blandet hun eteriske oljer fra doTerra inn i malingen (Frankincense, Myrra, Rosa pepper og...

Les videre...

Bli god på å holde presentasjoner? Få gode tips i disse bøkene!

boktips selvutvikling Oct 16, 2020
Kjenner du at du blir stresset før du skal holde en presentasjon? Ønsker du å bli tryggere på å snakke høyt i store forsamlinger? Uansett hvilken bransje du jobber i, får du mer ansvar eller en høyere stilling, følger det med å bli mer synlig, presentere og snakke høyt i forsamlinger.
 
 
Fake it til you become it!
Da jeg gjorde en liten research før jeg startet på dette innlegget, så jeg bl a sosialpsykolog Amy Cuddy`s TED-talk "Your body language may shape who you are" - en av de mest sette videoene på TED talk.
I en studie fra 2010 viser hun hvordan "makt-posering" - stå i en sikker positur, selv når du ikke føler det - kan påvirke testosteron- og kortisolnivået i hjernen, og at det kan ha en innvirkning på sjansen for å lykkes med det du skal gjennomføre - f. eks en presentasjon.
 
To play this...
Les videre...

6 grunner til at han ikke ber deg ut på date nr. 2

kjærlighet Sep 08, 2020
 

Har du noen gang vært frustrert over at menn du dater ikke ber deg ut på date nummer 2 eller virker å ikke være noe som helst interessert etter å ha møtt deg?

Her vil jeg dele seks grunner til at menn slutter å vise interesse for deg. Seks grunner jeg har lært av min mentor for litt siden og som jeg tenker at noen av dere lovelies vil ha interesse av. 

 

Nr. 1

og den største grunnen, som kanskje kan virke litt for åpenbar, er at mannen ikke ser på deg som en som en potensiell partner for et kjærlighetsforhold. 

Menn har 3 kategorier som de sorterer datene sine etter:

  1. Vennekategorien - Hun er bare helt fantastisk, en helt perfekt venn
  2. Ren seksuell tiltrekning - og det er det!
  3. En kombinasjon av kategori 1 og 2 - en fantastisk venn som han i tillegg er seksuelt tiltrukket av, og som han da ser på som en han vil vurdere for et langvarig kjærlighetsforhold. 

 Derfor,...

Les videre...

5 ting vi angrer på at vi ikke gjorde

selvtillit Aug 25, 2020
 
Hvis du fikk vite at du skal dø om bare få dager, hvordan ville du oppsummert livet ditt?
 
Når du ligger døende og det er for sent å endre på det livet du har levd, ville du vært fornøyd med det livet du valgte å leve? Ville du følt at du har levd et liv i harmoni med hjertefølelsen? Har du hatt mot og gjort de valg om krevdes for å leve ut drømmen din? Har du gitt det beste av deg til dine nærmeste og andre?
Ikke?
Du er i så fall ikke alene, men siden du leser dette er du mest sannsynlig så heldig at du enda har tid til å gjøre endringer i livet slik at du, når den tiden kommer, skal gjøre opp status for en aller siste gang kan tenke at
"Ja, jeg har levd et godt liv i harmoni med den ekte hjertefølelsen. Jeg har fulgt drømmen og nådd de målene jeg satte meg. Jeg har delt med mine nærmeste og andre det...
Les videre...
1 2
Close

50% Ferdig

Nesten ferdig!

Fyll inn navn og e-postadresse, så kommer du på listen min!

Jeg deler tips, råd, tilbud og annet relevant innhold innen coaching, mental trening, kurs, retreats, trening og annet relevant innhold.