Jeg tar ikke nye klienter høsten 2020, men jeg holder gratis HypnoMeditasjoner, Healinger, Livesendinger, Webinarer og Readinger i den lukkede Facebookgruppen Hypnose og Meditasjon med Maria. Hjertelig velkommen!
Hjem Om meg Kontakt meg Blogg Tjenester Book gratis samtale Logg inn

6 grunner til at han ikke ber deg ut på date nr. 2

kjærlighet Sep 08, 2020
 

Har du noen gang vært frustrert over at menn du dater ikke ber deg ut på date nummer 2 eller virker å ikke være noe som helst interessert etter å ha møtt deg?

Her vil jeg dele seks grunner til at menn slutter å vise interesse for deg. Seks grunner jeg har lært av min mentor for litt siden og som jeg tenker at noen av dere lovelies vil ha interesse av. 

 

Nr. 1

og den største grunnen, som kanskje kan virke litt for åpenbar, er at mannen ikke ser på deg som en som en potensiell partner for et kjærlighetsforhold. 

Menn har 3 kategorier som de sorterer datene sine etter:

  1. Vennekategorien - Hun er bare helt fantastisk, en helt perfekt venn
  2. Ren seksuell tiltrekning - og det er det!
  3. En kombinasjon av kategori 1 og 2 - en fantastisk venn som han i tillegg er seksuelt tiltrukket av, og som han da ser på som en han vil vurdere for et langvarig kjærlighetsforhold. 

 Derfor,...

Les videre...

5 ting vi angrer på at vi ikke gjorde

selvtillit Aug 25, 2020
 
Hvis du fikk vite at du skal dø om bare få dager, hvordan ville du oppsummert livet ditt?
 
Når du ligger døende og det er for sent å endre på det livet du har levd, ville du vært fornøyd med det livet du valgte å leve? Ville du følt at du har levd et liv i harmoni med hjertefølelsen? Har du hatt mot og gjort de valg om krevdes for å leve ut drømmen din? Har du gitt det beste av deg til dine nærmeste og andre?
Ikke?
Du er i så fall ikke alene, men siden du leser dette er du mest sannsynlig så heldig at du enda har tid til å gjøre endringer i livet slik at du, når den tiden kommer, skal gjøre opp status for en aller siste gang kan tenke at
"Ja, jeg har levd et godt liv i harmoni med den ekte hjertefølelsen. Jeg har fulgt drømmen og nådd de målene jeg satte meg. Jeg har delt med mine nærmeste og andre det...
Les videre...

Elsk deg selv og gå ned i vekt

vektnedgang Aug 05, 2020

Visste du at ved å følge en diett for vektnedgang, så er det 98% sjanse for at du vil mislykkes med å gå ned i vekt?

Hvorfor er det sånn?

Det er når vi straffer kroppen, nekter oss selv det vi hr lyst på, at vi ikke vil klare å holde oss til alle restriksjonene en diett medfører. 

"Aldri mer sukker. Ikke et kakestykke til resten av livet mitt" osv.. Du dømmer deg selv til å mislykkes når du tvinger deg/frarøver deg noe du egentlig vil ha.

Det blir straks noe annet hvis du velger å avstå fra ulike matvarer. Se på veganere. De har tatt et valg. De elsker dyr. De ønsker å være veganere.

Fra naturens side er vi innstilt slik at vi vil ha mer av det vi nekter oss selv. Dietter blir derfor for tøffe. Den eneste måten du kan klare å gå ned i vekt/endre kostholdet på er når du virkelig ønsker det.

Det å nekte seg...

Les videre...

Hypnose mot dårlige vaner - Slank med hypnose

hypnoterapi Aug 04, 2020

Gå ned i vekt raskt og effektivt med varige resultater.

Gå ned i vekt er bare en av mange ting jeg kan hjelpe deg med.

Den formen for hypnoterapi jeg utfører er en hybrid form som har med elementer fra både NLP, Psykoterapi og Kognitiv atferdsterapi.

RTT Hypnoterapi har vist seg å gi gode resultater - raskt, varig og effektivt.

Metoden kan hjelpe mot mye, bl a:

  • å bli kvitt dårlige vaner (røyking, spisevaner, shopping m.m.)
  • å oppnå bedre resultater innen idrett
  • å nå nye høyder innen business
  • å øke motivasjon og fokus
  • å overkomme frykt og fobier
  • økt velvære

Med hypnose jobber vi med underbevisstheten. Underbevisstheten er en helt ubegrenset, fantastisk ressurs - som et salgs hvelv hvor alt vi har lært og opplevd blir lagret.

Opplevelser som har formet oss og hvordan vi har det med oss selv og livet generelt - og hvorfor vi reagerer som vi gjør.

...

Les videre...

Varig vektnedgang med hypnose

vektnedgang Jul 14, 2020

Det sitter sterkt i vår underbevissthet det å handle ut fra hvordan vi tenker. Det betyr at kroppen din responderer på det bildet du visualiserer, ordene du sier eller tenker. Underbevisstheten jobber konstant med å matche alt dette. 

Underbevisstheten sorterer ikke ut hva som er rett og galt, den tror på alt du forteller den. Derfor, ved å si til deg selv at du aldri klarer å gå ned i vekt, at du aldri klarer å holde deg til en diett eller at den sjokoladen du nettopp spiste har ødelagt hele slankekuren osv., gjør at akkurat dette blir din virkelighet. 

Ved å få en forståelse for at du handler 100 % ut fra hvordan du definerer deg selv, vil du se at det å endre tenkesettet er avgjørende for hvordan du vil lykkes med vektnedgangen. 

En måte å trene deg selv å se deg selv som slankere, er å finne frem bilder av deg selv fra da du hadde en...

Les videre...

Hvem Tror Du At Du Er?

Hvem tror du at du er?

Dette er en stemme fra barndommen min, en stemme som minnet meg på at jeg var for mye, for sensitiv, for lite/for mye osv. Stemmen som holdt meg tilbake, stemmen som gjorde at jeg "played small" og for all del ikke skulle vise meg frem eller stå frem med mine verdier. 

Stemmen er her fremdeles hver gang jeg skal strekke grensene mine - gå utenfor komfortsonen. Enten det gjelder å gå for drømmene mine eller bare for å tillate meg selv å hvile. Jeg hører meg selv tenke "Hvem er det du tror du er?" 

Vi har alle disse stemmene i oss, disse ordene vi fikk høre i ulike sammenhenger da vi var barn og som vi internaliserte på den måten barn gjør. Vi ga disse ordene mening, lagde historier rundt de, og vi tilpasset valgene våre ut fra det ståstedet.

Som barn blir dette brukt som strategier for å overleve det som livet ga av utfordringer. Overlevelsesstrategier...

Les videre...

Veien Tilbake Til Kjærligheten

kjærlighet sensitivitet May 08, 2020

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en inderlig sterkt ønske om å endre verden. Ønsket har ikke blitt mindre med tiden, men jeg har skjønt at det blir vanskelig å steppe opp på den høyeste fjelltoppen og rope ut til hele verdens befolkning og fortelle hvordan de skal behandle seg selv og menneskene og dyrene rundt seg på en måte som jeg mener er riktig :)

Jeg kan huske fra jeg var helt liten at jeg følte en veldig tristhet og fysisk smerte over å se på all urettferdigheten i verden. Det gjorde vondt å se bilder på TV´en som viste hvordan mennesker og dyr ble dårlig behandlet.

Jeg husker også at jeg reagerte på at det virket som om andre rundt meg ikke reagerte på urettferdigheten like mye som meg. Var det noe galt med meg? Var det jeg som misforsto og ikke skjønte hva som var riktig her i livet? Det var spørsmål jeg ganske tidlig begynte...

Les videre...
Close

50% Ferdig

Nesten ferdig!

Fyll inn navn og e-postadresse, så kommer du på listen min!

Jeg deler tips, råd, tilbud og annet relevant innhold innen coaching, mental trening, kurs, retreats, trening og annet relevant innhold.