BLI MED I DEN LUKKEDE FB-GRUPPEN: "Hypnose og Meditasjon med Maria" Webinarer, måneseremonier, felles meditasjoner og hypnoser, readinger og mye mer!
Hjem Kontakt meg Artikler Booking samtale! Logg inn

6 grunner til at han ikke ber deg ut på date nr. 2

kjærlighet Sep 08, 2020
 

Har du noen gang vært frustrert over at menn du dater ikke ber deg ut på date nummer 2 eller virker å ikke være noe som helst interessert etter å ha møtt deg?

Her vil jeg dele seks grunner til at menn slutter å vise interesse for deg. Seks grunner jeg har lært av min mentor for litt siden og som jeg tenker at noen av dere lovelies 💕vil ha interesse av. 

 

Nr. 1

og den største grunnen, som kanskje kan virke litt for åpenbar, er at mannen ikke ser på deg som en som en potensiell partner for et kjærlighetsforhold. 

Menn har 3 kategorier som de sorterer datene sine etter:

  1. Vennekategorien - Hun er bare helt fantastisk, en helt perfekt venn
  2. Ren seksuell tiltrekning - og det er det!
  3. En kombinasjon av kategori 1 og 2 - en fantastisk venn som han i tillegg er seksuelt tiltrukket av, og som han da ser på som en han vil vurdere for et langvarig kjærlighetsforhold. 

 Derfor, hvis mannen av en eller annen grunn ikke ser på deg som en potensiell kandidat for et langvarig kjærlighetsforhold, vil han ganske enkelt slutte å vise interesse.

Ikke sjeldent hører vi damer si: “vi lå sammen og hadde helt amazing sex sammen!” Men for menn overlapper ikke forhold og sex. Du kan ha fantastisk sex med en mann, men det betyr ikke at han ønsker et forhold med deg. 

Nr. 2 

Hvis han ikke vil inngå et forhold med deg, så betyr det at det er noen enda bedre der ute som venter på deg der ute. Kanskje har du ikke møtt denne mannen ennå. Så la denne mannen som åpenbart ikke vil involvere seg i et forhold med deg, få lov til å gå, og lag rom for for den enda mer fantastiske, herlige mannen som vil være i et langvarig romantisk forhold med deg. 

 

Nr. 3

Du planlegger alt. Fra naturens side er det mannen som skal sørge for familien sin. Ofte hører vi at vi kvinner sier “skulle ønske mannen kunne være med å planlegge litt mer”. Det som er, er at vi kvinner ofte går all in og tar kontroll altfor tidlig. Planlegger og tar kontroll. For menn er det å planlegge kan han kjenne på en iboende risiko. Mannen kan spørre seg selv: Kommer vi til å gjøre en god nok jobb? Kommer hun til å bli lykkelig eller ikke? For mannen kan det føles som å sette mye på spill. Vi kvinner kan nok i mange tilfeller prøve å ta et steg tilbake og la mannen få lede an og planlegge litt mer. Gi han rom for å være det han har i seg fra naturens side - og ofte kan det føre til at mannen vil bry seg enda mer om forholdet. 

 

Nr. 4

En årsak til at en mann ikke velger å gå videre med deg er at han føler at han ikke når opp til deg - ikke føler at han kan innfri nok. Mannen må kjenne på at han kan ta vare på deg og gjøre deg lykkelig og gi deg det du vil ha. Om du har skyhøye krav, så kan mannen trekke seg tilbake fordi han er redd for ikke å kunne innfri godt nok.

Mannen må føle at han kan vinne - vinne slik at du får det du forventer deg. Så hvis du dater en mann, gi han ros og oppmerksomhet på det han gjør for deg og andre. La han få føle at han tar vare på deg. La han få vite at han gjør deg glad.

 

Nr. 5

Her snakker vi the Insta-relationship :) og her er hva det betyr:

For menn kan det være en “turn- off” hvis han kjenner på at daten har blitt forelsket i han altfor raskt. Og grunnen til det er at det er noe i mannens hjerne som sier “Hun kan ikke allerede nå vite fullt og helt hvem jeg er. Hun kjenner ikke meg ordentlig ennå” Og hvis vi kvinner er helt klare for å inngå forhold og blir kjempeforelsket veldig raskt, da tenker mannen at det er noe som er galt og han selv vet ikke riktig hva han føler om dette forholdet selv ennå.

Hvis han føler at du er 100 % inn i forholdet så tidlig og han fremdeles er på det stadiet hvor han vurderer om dette er et forhold han vil gå videre med, så vil han miste interessen for deg, ganske enkelt fordi han kjenner at det vil bli vanskeligere å trekke seg ut hvis han på et senere tidspunkt skulle finne ut at forholdet ikke er noe han vil satse videre på, når vi kvinner er SÅ inne og klare for forholdet på et så tidlig tidspunkt. Mannen vil ikke være den som forårsaker at du som kvinne sitter igjen knust av kjærlighetssorg, for han synes jo at du er en fin jente. Han liker deg, jo! Det er derfor han dater deg. Altså, hvis han føler at risikoen for å såre deg er for høy, vil han komme til å fade ut av det gryende forholdet. 

Så, her er hva du kan gjøre. Det er veldig lett å fikse på det. La han få vite at du liker han og er interessert i han, men la han få kjenne på at han må fortjene å være i et forhold med deg. Han må fortjene å få være den  heldige som får være kjæresten din. 

 

Nr. 6

Han føler seg som en gjenstand når han dater deg. Og med det menes: Noen kvinner, når vi velger oss ut menn, så velger vi ikke egentlig han spesielt. Men du velger en som kan fylle noe du mangler i livet - kanskje en far for barnet ditt, en farsfigur for sønnen eller datteren din. Kanskje har du vært singel over en lang periode og ønsker deg bare en mann som du kan date - og det kan være nesten hvilken som helst mann. Og det gir mannen en følelse av ikke å være spesiell i det hele tatt. Det du vil få mannen til å føle er at han er unik og du velger han fremfor alle andre menn der ute. Og det er egentlig ganske enkelt å få mannen til å føle dette. Alt du trenger å gjøre er å gi han komplimenter for hvordan han er, ikke hvordan han ser ut eller den fine bilen eller jobben han har.

Du kan f. eks si: Du er så annerledes enn alle andre menn der ute. Du har en så indre driv og er så lidenskapelig, og det er noe jeg virkelig beundrer i deg.

Menn elsker å høre sånt. Det går rett i hjertet på han 💘

Når du får han til å føle seg spesiell og utvalgt, da vil han automatisk føle mer for å gå videre med forholdet. 

 

Er du klar for å finne drømmemannen?  Håper det var gode tips for deg.

Lykke til på neste (og forhåpentligvis siste) date! 

Close

50% Ferdig

Nesten ferdig!

Fyll inn navn og e-postadresse, så kommer du på listen min!

Jeg deler tips, råd, tilbud og annet relevant innhold innen coaching, mental trening, kurs, retreats, trening og annet relevant innhold.