BLI MED I DEN LUKKEDE FB-GRUPPEN: "Hypnose og Meditasjon med Maria" Webinarer, måneseremonier, felles meditasjoner og hypnoser, readinger og mye mer!
Hjem Kontakt meg Artikler Booking samtale! Logg inn

Healing og spirituell veiledning fra trærne

healing spirituelt Nov 18, 2020

Åpne hjertet ditt og motta healing fra treet og vær villig til å gi slipp på alt det som ikke lenger er til det beste for deg.  

Denne artikkelen handler om trærnes spirituelle og healende egenskaper. Hvordan du kan løfte deg selv og din vibrasjonsfrekvens slik at du vil tiltrekke deg mer av det du ønsker deg her i livet.

Selv har jeg fått veldig god hjelp og lært mye ved å være i kontakt med trærne og naturen ellers. 

Jeg tror ikke jeg ville vært her jeg er i dag uten å ha tatt naturen til meg så dypt som det jeg har gjort. Jeg vil nok si at det har vært helt avgjørende.  

"Coherent" - Dette vakre maleriet er det en skjønn og veldig god venninne av meg, Kristin Lorentsen, som har malt. Jeg synes det passer veldig godt til dette innlegget.

Da hun malte bildet, blandet hun eteriske oljer fra doTerra inn i malingen (Frankincense, Myrra, Rosa pepper og Svartgran) - Kristin kan du følge på Instagram @theheartsprout 

 

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid elsket naturen, og spesielt trærne og sjøen. 

Det å gå i skogen, sitte under trærne å meditere og være i godt ankret til Moder Jord og energien til trærne - det er noe jeg vil anbefale alle. Jeg bare elsker det!

Det å se hvordan trærne strekker seg mot lyset, lydene trærne gir når vinden blåser. Det er så ekte, så rent og perfekt.

All den livserfaringen treet har med seg - all kunnskap det deler med seg. Trær er virkelig magiske. De bærer med seg og passer på jordens vakre og uendelige visdom. 

Som alt som lever her på denne jordkloden bærer også trærne med seg en helt unik energi, eller vibrasjon. Trærnes vibrasjon går mye langsommere, er dypere og kanskje mer “tålmodig” enn de fleste andre levende skapningene som lever her på denne jordkloden. 

Ved å se på trærne, ser du at det er noe helt spesielt med de. 

Trærnes vibrasjon gir oss stabilitet, en trygghetsfølelse og stødighet. Fordi trærne er så godt ankret til jorden, kan de både lære og gi oss mennesker veldig mye når det kommer til nettopp det å være mer jordet, gi oss trygghet og minne oss på den støtten og alle de hjelperne universet har for hver og en av oss. Bare det å gå under trærne, kjenne på de/ta på de, hjelper deg å samle deg - være mer i deg selv og ankre deg til jordens energi. 

Trærne jorder det healende lyset fra universet, bærer med seg jordens hellige energi - samler det og gjør det til ett og “her og nå”. Naturen og vi mennesker - vi er ETT. 

Trærne står stødig og er helt til stede her og nå uansett hva som skjer og hvor urolig det er rundt om i verden. Med grenene og løvet strekker de seg opp mot lyset samtidig som de med røttene strekker seg dypt ned i Jorden. Stammen til treet fungerer som en klar kanal til universets.

Hvis du selv er godt ankret kan du ofte føle den fantastiske flyten mellom energien fra universet over oss og jorden under oss - hvor synkront og vakkert dette er.  

Trærne er åpne kanaler til den hellige, den lyse energien fra jordens kjerne og det uendelige lyset fra universet. Trærne er godhjertede og tålmodige lærere som hjelper deg å samle deg og bli mer ankret, og gjør det lettere for deg å åpne opp for den gode kraften og hjelperne du har med deg og rundt deg, og la det healende lyset flyte gjennom deg. 

Det å tilbringe tid sammen med trærne (enten du klemmer de eller ikke) vil hjelpe deg å motta healing, blir du mer balansert og jordet bare ved å være i nærheten av trærne - kjenne energien. 

Når du er i nærheten av et tre, vil energien din med en gang “avstemme” seg - eller matche -  vibrasjonsfrekvensen til treet, og for din vibrasjonsfrekvens vil dette være veldig heldig. Naturen, og da også naturligvis trærne, vibrerer alltid på en høy frekvens.  

Når jeg første gang bevisst var i kontakt med engleriket, satt jeg under et tre og mediterte. Det var sol, godt og varmt ute. Treet jeg satt under var stort og gammelt. Et tre med masse visdom og god energi. Energien fra jordens kjerne og universet nærmest løftet meg til The Middle Space/Mellomrommet - som er mitt Høyeste, reneste og klareste jeg - det samme stedet som jeg også “går inn i” når jeg connecter med The Akashic Records. Det er som å sveve og samtidig være godt ankret til jorden - Være tung og lett på samme tid.

Men trærne har også gitt meg helt fantastisk energihealing, velsignelse og annen hjelp av trærne ved flere  anledninger. 

Når jeg føler meg, det jeg kaller frakoblet, eller forklart annerledes; er på en lavere vibrasjonsfrekvens, kan jeg nesten alltid skifte til en høyere vibrasjonsfrekvens bare ved å gå en tur i skogen, meditere under et tre eller, noe jeg nylig har oppdaget, bruke eteriske oljer som f. eks. Frankincense, Sedertre eller andre eteriske oljer utvunnet fra trær. Jeg har nylig blitt med i doTerra - via min kjære venninne som også maler fine bilder. Fra doTerra kan jeg bestille de nydeligste og mest fantastiske oljer. Ganske enkelt elsker de...

Jeg kjøper også mange minst like fine oljer fra andre butikker, bl. a. fra masaga.no 

Dette kan også du gjøre når du føler at ting i livet går litt trått. Gå ut og finn det treet du trekkes mot. Tune deg inn på treet og motta den jordende, beskyttende og rene energien som trærne gir deg. Eller bruk rene eteriske oljer utvunnet fra trær. 

Video (5 min.): Healing fra trærne 

Du kan spørre trærne om healing. Kjenn på den healende energien til trærne. Det enkleste er selvsagt å gå ut der hvor det er trær og spørre trærne om å hjelpe deg.

Når du spør om healing, hjelp, jording - vær oppmerksom på intuisjonen din og hva den forteller deg om hvilket tre som “rekker hånden” ut til deg. Len deg med ryggen inntil det treet. Du kan også stå foran det og holde hendene på eller rundt stammen. Klemme treet. Lukk øynene og pust dypt, sakte inn og ut.

Vær tålmodig og lytt, for noen ganger kommer den hjelpen du ber om fra trærne først etter en liten stund. For trærnes vibrasjon går, som tidligere nevn, litt langsommere enn hos andre levende skapninger. Men langsom energi er noe som veldig mange av oss har behov for, etter min mening. 

Når energien først kommer, er den ofte veldig kraftig og dyp. Kanskje hører du inni deg veiledning fra treet eller mottar bilder du ser inni deg - en ganske vanlig måte for trærne å kommunisere på. 

Åpne hjertet ditt for å motta healing fra treet og vær villig til å gi slipp på alt det som ikke lenger er til det beste for deg.

Treets healing er både kraftig, samtidig er det veldig følsomt og full av kjærlighet. På samme måte som at treet omdanner CO2 til frisk luft, kan det forsiktig ta vekk smerter og de blokkeringer du har og frigi det ut i det healende lyset fra universet. 

Mens du sitter under et tre, visualiser at blokkeringer, distraksjoner og andre negative energier du har båret på - se for deg at dette dras ned til jordens kjerne med røttene til treet og oppløses i lyset i kjernen av jordkloden, eller at det suges opp via stammen og ut til kvistene for deretter å løses opp i det hellige, healende lyset fra universet. 

Det jeg ofte gjør, i tillegg til å spørre om hjelp og healing fra trærne, er at jeg spør om jeg kan gi noe tilbake til treet. Spør treet hva du kan gjøre for det. 

En gang ba treet meg om å flytte på en kvist som lå der under det. Ved en annen anledning spurte treet meg om jeg kunne komme tilbake på besøk.

Hvis du driver med Reiki eller engleenergihealig, tilby det til treet, også! Du kan i tillegg be en bønn for treet, velsigne det eller sette en positiv intensjon for dere begge - både deg selv og treet.

Trær er unike, derfor vil også healingen, guidingen og den lærdommen som du mottar variere ut fra det enkelte tre. Et tre guidet meg hvordan jeg connected med engleriket, andre ganger har jeg mottatt tre reiki, jeg har fått økt innsikt på flere områder når jeg har vært i situasjoner hvor jeg har følt meg litt hjelpesløs, og jeg har også mottatt helt uvurderlig god veiledning og healing ved flere andre anledninger. 

Neste gang du går under et tre, husk å takke for den healende og spirituelle kraften treet har gitt deg.

Hvis du kjenner at du trekkes mot et bestemt tre, ro ned tankene dine, vær oppmerksom og lytt etter det som kommer til deg - den healingen eller velsignelsen som treet sender til deg. 

 

Håper dette inspirerte deg til en tur ut - Finn ditt tre og hev din vibrasjonsfrekvens og del den videre med verden. Det du gir, får du mange ganger tilbake. 

Sat Nam, kjære deg

Close

50% Ferdig

Nesten ferdig!

Fyll inn navn og e-postadresse, så kommer du på listen min!

Jeg deler tips, råd, tilbud og annet relevant innhold innen coaching, mental trening, kurs, retreats, trening og annet relevant innhold.