Hypnoterapi RTT™

consciously create a new version of yourself

Hypnoterapi & RTT™

Hva er RTT (Rapid Transformational Therapy) og hva er egentlig Hypnoterapi - Hva skiller disse to terapiformene?

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en holistisk alternativ behandlingsmetode som tar i bruk tankes kraft i behandling av mange ulike plager - både fysiske og psykiske. Det er en terapiform som utøves gjennom guidet hypnose, eller en dyp fokusert og avslappet tilstand og konsentrasjon som oppnås ved hjelp av en sertifisert hypnoterapeut. 

RTT™

Rapid Transformational Therapy™ er en hybrid hypnoterapi som kombinerer de mest gunstige prinsippene av hypnoterapi, NLP, psykoterapi og kognitiv atferdsterapi. RTT er utviklet av den engelske terapeuten Marisa Peer over en periode på mer enn 30 år. Behandlingsmetoden kan vise til svært gode resultater - ofte opplever klienten merkbare resultater etter kun en behandling.

Mange opplever bedring etter allerede første behandling. Metoden RTT, som står for Rapid Transformational Therapy, er utviklet nettopp for å gi raske og varige, gode resultater.

Hvordan foregår en behandling med hypnoterapi?

Gjennom RTT Hypnoterapi-behandlinger jeg utfører, blir du i sinnet (underbevisstheten) gjennom guidede hypnotiske meditasjoner ført tilbake til den opprinnelige årsaken til utfordringen eller plagen din.

Vi vil jobbe sammen med underbevisstheten din (der årsaken/de begrensende tankene ligger lagret) ved å bruke noen metoder som erstatter de begrensende tankene du har med noen nye og mer virkningsfulle og kraftige tanker og innsikter som tjener deg bedre og tar deg dit du vil og til det livet du drømmer om å leve.

Personlig tilpasset behandling

Du vil motta en personlig tilpasset transformerende lydfil til bruk etter avsluttet behandling.

Hjernen lærer gjennom repetisjoner, og ved å repetere/lytte til lydfilen vil du bli fri fra de tankene som ikke lenger tjener deg. Resultatene du ønsker deg vil erstatte de gamle begrensede tankene.

Hva kan Hypnoterapi RTT hjelpe for?

Jeg utfører RTT Hypnoterapi som behandling på flere ulike utfordringer/plager, bl. a:

  • Vektnedgang
  • Tale i forsamlinger
  • Selvtillit og -følelse
  • Eksamensnerver
  • Nervøsitet før jobbintervju
  • Søvnløshet
  • Kjærlighet/Relasjoner
  • Slutte å røyke
  • Barn (sengevæting, dårlig nattesøvn, mobbing, lav selvtillit)

Dette er bare et lite utdrag av ulike plager/utfordringer/blokkeringer jeg benytter hypnoterapi der klienten ønsker det selv.