OM MEG
KONTAKT MEG
  • Svart YouTube Ikon

Maria Nathalie Thomas

Journalist.

Avhengig av sellerijuice.

Elsker trening og vegansk, sunt kosthold.

En tidligere motefreak, nå yogis med dilla på ayurveda, setter drømmer ut i virkelighet, elsker å reise, er vill og fri av natur

 - også elsker jeg å skrive bøker!

 

 

 

 

Litt om meg:

 

Frilansjournalist, yogis og (snart) forfatter som lever det gode liv på Frogner i Oslo sammen med min beste venn, chihuahuaen Fabian. 

Om morgenen møter du meg i trenings-/yogaklær og med en stor kanne nypresset, ren, økologisk sellerijuice lyttende til en podcast med en av mine favorittmentorer eller en rolig, meditativ musikk.

Jeg er stor tilhenger av sellerijuice, og jeg deler mye informasjon om det jeg selv erfarer og det jeg kommer over av informasjon som har med mirakeljuicen å gjøre. Ja, det er mirakeljuice - jeg er ikke i tvil! 

 

Etter å ha levd mange år i et liv som virket å være ganske fornuftig, fant jeg til slutt ut at min store passion i livet er å dele og inspirere andre til å blir den vakreste og beste utgaven av seg selv - fra innsiden og ut. Dette inkluderer et bevisst mindset og en livsstil med små og store mål, og gode planer og rutiner for å nå disse.

For noen år siden nådde jeg livets bunnpunkt. Det føltes i hvert fall sånn. Det viser seg i ettertid at det var det beste som kunne skjedd meg. Jeg har aldri hatt det så fint som jeg har nå. 

På vei til der jeg er nå, har jeg måttet gjøre noen store endringer i livet. Jeg er fremdeles i en prosess og mye gjenstår, men jeg elsker å ha den fine fremtiden foran meg. 

Har mange store mål skal nås!

Når jeg ikke er på jobb (min “vanlige” dagjobb), finner du meg enten ute i naturen eller kanskje foran Mac`en hvor jeg jobber med et manus til en bok eller en artikkel, eller igang med sjelfull trening på yogamatten eller smilende sammen med familie eller gode venner. 

 

Jeg er lidenskapelig opptatt av vegansk kosthold. Først og fremst for dyrene, men også for miljøet og min egen helse. Den siste tiden har jeg i tillegg blitt veldig nysgjerrig på rawfood. 

 

Jeg har funnet veien til yoga og den styrkende roen den formen for trening gir kropp og sinn. 

Jeg er ganske spirituell, vil nok mange si. Jeg er helt overbevist om at det er mye mer mellom himmel og jord enn det vi kan se med det blotte øyet. Det er en mening med at du er her på denne jorden, og svaret tror jeg ligger i det du drømmer om å gjøre - helt uavhengig av tid, jobb, familie, økonomi - og alt det der... 

 

Det er en grunn til at du har blitt gitt dine drømmer. Det er fordi det kun er du som kan oppfylle disse, og jeg mener det er viktig for verden at vi oppfyller våre drømmer. Verden trenger mer enn noen gang at du følger din drøm og blir den best tenkelige utgaven av deg selv.

Jeg håper å kunne inspirere deg til å sette dine drømmer ut i virkelighet. Drømmelivet du ikke trodde du kunne nå. 

Jeg skal si deg det, at det du drømmer om er nærmere enn du tror! Faktisk er du kun en avgjørelse unna et helt annet liv!

Jeg leser mye litteratur, spesielt litteratur som omhandler personlig utvikling, mental trening, helse, kropp, sinn og den litt mer alternative tilnærmingen til de ulike sidene av livet, hvordan vi kan tiltrekke oss mer av det vi vil ha, leve drømmene våre, sette mål for livet, og hvordan vi gjennom riktig kosthold og trening kan spise og leve oss friske eller symptomfrie fra mange lidelser.

Vi liker alle å ta oss godt ut. Ved å ha det godt innvendig, være tro med våre drømmer og oppleve utvikling og fremgang i livet, sammen med det å leve sunt og fornuftig, da kan vi ikke bli noe annet enn smashing beautiful! 

Du er nydelig som du er, men vi har alle potensiale til å bli enda bedre!

 

Jeg henter kunnskap og inspirasjon fra mange ulike og utrolig dyktige mentorer. Bare for å nevne noen: Deepak Chopra, Anthony William, Gabrielle Bernstein, Amy Porterfield, Marie Forleo, Dean Graziosi, Marianne Williamson, Mary Morrissey, Sahara Rose, Eckhart Tolle, Tony Robbins, Brendon Burchard, Bob Proctor, norske Gry Sinding og mange, mange flere. 

Jeg elsker å skrive, og gjennom bloggen og bøkene kan jeg dele alt det jeg brenner for og det jeg så inderlig, med en sart og lidenskapelig tilnærming, ønsker å dele med deg og hele verden. ​

In gratitude, joy, and with love,

Maria Nathalie


.

FRIHET - BLI DEN BESTE DEG!

GI DEG SELV MULIGHET TIL Å LEVE ET LIV DER DU GIR DET BESTE AV DEG SELV

-

FOR DEG SELV OG ANDRE 

  • Svart YouTube Ikon

MINE BESTE TIPS!

© 2023 by Maria Nathalie. Proudly created with Wix.com