Det eneste som er ekte, er det som ikke endres...

 

...og det betyr at vi i den fysiske formen, kroppen vår, ikke er ekte. Den vi er, det vi ikke kan se, endres ikke. Det er den, sjelen din, som er den ekte og den virkelige deg.

Det er rart hvordan det vanskeligste vi blir møtt med i livet ofte viser seg å bli en ny start og det beste som kunne skje. 

For meg ble det vonde starten på det gode, og det som gjorde at jeg tok veier som førte meg dit jeg i dag hvor jeg tør være åpen om de gavene jeg er så heldig å fått utdelt i dette livet og den kontakten jeg har med en kraft og kilde som gir svar.

Det at jeg tør være åpen om de gavene jeg er så heldig og fått utdelt, betyr ikke nødvendigvis at det er så enkelt. Det er ikke bestandig helt uproblematisk å være en høysensitiv lysarbeider som ser mer enn andre i et samfunn som er designet som en firkant med høye kanter og spisse hjørner der vi måles ut fra det ytre og det å gi næring til egoet er det som blir verdsatt og sett på som normalt. Der det er bestemt at vi alle skal følge et fastsatt løp og tvinges inn i et hamsterhjul i "firkanten" veldig mange av oss egentlig hverken ønsker eller klarer å være en del av. Jeg selv har kjent, og kjenner, mye på dette. Om du også kjenner på dette, skal du vite at du er langt fra alene. Du skal også vite at du kan endre hvordan du ser på situasjonen og med det endre alt til det bedre.

Livet tar uante retninger fra tid til annen. Etter å ha levd mange år i et liv som virket å være ganske fornuftig i den såkalte "normalen", der jeg i flere flere år jobbet med juridisk arbeid og HR, gjorde jeg et hopp i livet til det jeg helt klart brenner mest for. Der jeg kan bruke mine evner og gaver for å hjelpe andre.

Jeg fant, via omveier i riktig retning, at jeg virkelig er på rett plass i livet og følger my life`s mission and purpose når jeg kan hjelpe andre å åpne opp for den personen de drømmer om å være og det livet de vil elske å leve. Den personen du reinkarnerte til dette livet for å leve - det du "signed up for" før du kom til dette livet.

Jeg utdannet meg til Hypnoterapeut i USA, har i tillegg en Life Coach-utdannelse og har også en Love Coach-utdannelse, den også fra USA. Sammen med min evne til å kanalisere fra Det Kosmiske Arkivet (The Akashic Records - et arkiv for alle sjelers reise), er jeg uendelig takknemlig for at jeg kan veilede personer som ønsker en endring eller kjenner at livet må være noe mer, til et liv de bare har drømt om.

I tillegg er jeg godt over gjennomsnittet interessert i mental trening, underbevisstheten og tankens kraft og har opparbeidet meg en helt uvurderlig god kompetanse på dette området.

Yoga er helt klart favoritten sammen med løping ute i naturen. Det, sammen med sellerjuice, et sunt kosthold, leve med takknemlighet, klar intensjon og i ett med naturen og resten av universet vi alle har i oss og er en del av, riktig tankesett, en tilstand av åpenhet og evne til å la det som ikke føles riktig få slippe tak og følge det som fyller meg spirituelt, gjør meg til en magnet for det livet jeg elsker å leve.

Alt henger sammen, ingen av oss har en begynnelse eller slutt. Vi bare er.

Mange av oss har blokkeringer som står i veien for det livet vi drømmer om å leve. Som spirituell veileder hjelper jeg deg med å løse opp i disse blokkeringene. Da jeg startet opp med egen business, fulgte jeg rådet fra alle business coacher "der ute" og nisjet meg ned til å være en som kunne hjelpe mine drømmekunder med å finne sin perfekte kroppsvekt, stå på en scene å tale i store forsamlinger, få et perfekt kjærlighetsliv - bli en lykkelig, sunn, inspirert og motivert GoalGetter. Noe jeg fortsatt gjør, og jeg virkelig elsker det. Men jeg tror ikke på at jeg som spirituell veileder i kontakt med noe større og høyere enn meg selv, kan følge en mal satt av en business coach. Jeg veileder deg til å bli mer åpen for universet og den uendelige kraften og kjærligheten, og som følge av dette vil de utfordringer du måtte trenge hjelp med løse seg på en helt perfekt måte. Vi er universet, vi er uendelig kjærlighet. Vi kommer fra kjærlighet og vi går videre i kjærlighet. Åpne opp for denne kjærligheten og la det som er ment for deg, komme til deg.

Forståelsen av tankens kraft har en sentral rolle. Min purpose og store passion i livet er å veilede deg til å leve ut din soul's mission, din beste versjon, hjelpe deg å åpne opp for å se hvor uendelig du er, hvilken enorm støtte du har, se kraften i tankene dine og inspirere deg til å leve ut den personen du virkelig er og ønsker å være.

Det livet du drømmer om er her, du må bare åpne opp for det og leve det. 

Det vakreste og beste i oss kommer innenfra, og ved å rydde i de indre blokkeringer vi har satt for oss selv, har livet en tendens til å tiltrekke seg det beste.

Ved siden av jobber jeg som frilansjournalist og kan snart også kalle meg forfatter :) Skriveprosjektene mine kan du følge på DENNE nettsiden (link kommer!)

Mitt slagord er ganske enkelt - MAKE IT HAPPEN  - guide deg til de mål og drømmer du har i tråd med din sjels mening med dette livet, slik at du kan leve det fantastiske livet du vil elske å leve. 

For inspirasjon, sjekk ut (LINK KOMMER!)