Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Maria Nathalie sine nettsteder. Maria Nathalie (org. no. 921 334 206) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden og våres kursvirksomhet via Simplero. 

Personopplysninger som behandles

Maria Nathalie samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som kan innhentes:

- Navn
- Firmanavn
- Kontaktperson
- Telefonnummer og e-postadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Maria Nathalie samler inn opplysninger gjennom skjemaer på denne nettsiden og kursportalen Simplero. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
- Kontaktskjema
- Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
- Når man laster ned dokumenter som e-bøker, PDF-filer og lignende fra nettsiden
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne gi tilgang til produkter og tjenester
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på marianathalie.no og tilhørende nettsider som marianathaliethomas.no og marianathalie.com lagres i vårt CRM-system og Hubspot, vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via kontaktskjema på nettsiden.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Maria Nathalie kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Maria Nathalie.

Rettigheter

Som bruker av nettsiden har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Maria Nathalie ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

elvegmaria@gmail.com
 

  • Svart YouTube Ikon

MINE BESTE TIPS!

© 2023 by Maria Nathalie. Proudly created with Wix.com