The Art of Manifesting

det å gjøre det du elsker er svaret på et rikt liv 

Last ned: 11 råd for å manifestere deg det livet du vil elske å leve

"Det å manifestere handler ikke om hva du kan få mer av i livet, men det handler alt om hvem du vil være i livet ditt"

Maria Nathalie Thomas

Akashic Soul Medlemskap

For deg som vil utvikle deg spirituelt og ha støtte på din vei frem mot det å skape deg det livet du vil elske å leve, det livet du reinkarnerte til dette livet for å leve.

Månedelig spirituell veiledning, The Art of Manifesting, komme mer i kontakt med dine hjelpere og Universets kraft, Guidede HypnoMeditasjoner, Ayurveda og hvordan du kan innlemme Ayurveda i din hverdag, Kanalisering fra The Akashic Records til medlemsgruppen, eventer, webinarer m.m.

Du vil også få tilgang til egen Facebookgruppe kun for medlemmer av Akashic Soul Medlemskap.

Medlemsportalen er under utvikling. Sett deg på uforpliktende venteliste for informasjon om når medlemsportalen lanseres. 

Venteliste

The Akashic Soul Podcast

Podcast om The Art of Manifesting, The Akashic Records, det å leve det livet du inkarnerte til dette livet for å leve. Leve fra en tilstand av autentisk, ren kjærlighet og lykke, og hvordan du tiltrekker deg det livet du vil elske å leve ved å tillate og ha tillit til at Universet alltid jobber for deg og for ditt beste.

Maria Nathalie kanaliserer og deler fra The Akashic Records, og hjelper deg å få svar på spørsmål du har i og om livet.

Tema på podcasten vil også omhandle det å leve en Ayurvedisk livsstil.

Det vil også være samtaler med personer som har interessante historier å dele som passer tema for podcasten + mye annet nyttig og spennende!

Podcast

YouTube - kanal for deg som vil noe mer

YouTube-kanalen vil ta opp mange av de samme temaene som jeg deler på podcast, i artikler og sosiale medier, men i en annen form. 

Kjenner du ditt indre kall? Det i deg som lengter etter noe mer.

Ved å være bevisst underbevisstheten, tankens kraft, din sjels fysiske og ikke-fysiske reise vil du bli ditt mest autentiske og Høyeste Jeg og manifestere ditt drømmeliv.

Fokuset er å veilede deg tilbake til den du var ment å være, elske deg selv og tillate god egenomsorg, tørre å være autentisk og utføre den/de oppgavene du reinkarnerte til dette livet for å utføre. Skape deg det livet du vil elske å leve.

Gjennom spirituell veiledning, hypnoterapi, meditasjoner, mindfulness og kanalisering gir jeg deg gode verktøy du kan ta i bruk i hverdagen .

YouTube