TRENING & LIVSSTIL

INSPIRASJON TIL EN

SUNN OG SAMVITTIGHETSFULL LIVSSTIL

Jeg er opptatt av at hver og en av oss skal finne våre naturlige glød og skjønnhet. Den gløden og skjønnheten som ikke falmer - den gløden og skjønnheten som kommer innenfra ved å leve i tro med seg selv og det man innerst inne er genuint opptatt av å dele med verden.

Jeg tror vi alle har noe vi skal utføre den tiden vi har her på jorden. Dessverre er det mange som er "fanget" i et system - store lån, jobb, hus, bil, hytte og en fasade - noe som ofte gjør det vanskelig å bryte ut av systemet og det nettet man har viklet seg inn i, for å gjøre det man innerst inne kjenner at er riktig for en.

Min passion er yoga og annen trening. Sunt og vegansk kosthold - til det beste for dyrene, miljøet og meg selv. Et bevisst mindset med fokus på takknemlighet. 

I tillegg brenner jeg for å sette store mål, lage gode rutiner og planer for å nå målene.

 

Jeg håper å kunne inspirere andre til å dele det beste av seg selv. Være en ressurs for sine nærmeste og samfunnet ellers - og selvfølgelig være en ressurs for seg selv.

Siden her vil oppdateres fortløpende, men først for fullt i løpet av 2020, med masse spennende inspirasjon innen trening og livsstil ♡

  • Svart YouTube Ikon

MINE BESTE TIPS!

© 2023 by Maria Nathalie. Proudly created with Wix.com